Openingsactie

Begin april heb ik mijn eigen coachruimte in gebruik genomen! Een heel fijne ruimte op een prachtige plek in het dorpje Noorden in de gemeente Nieuwkoop. Om dit te vieren, geef ik bij iedere Me.-scan sessie die uiterlijk 31 mei geboekt wordt, een gratis wandelsessie cadeau.

De Me.-scan laat je het verschil zien tussen jouw natuurlijke talenten en je aangeleerde vaardigheden. Deze aangeleerde vaardigheden kosten je energie en zijn ook niet altijd even efficiënt. Helaas kunnen we zelf na zoveel jaren het verschil vaak niet meer herkennen. De Me.-scan brengt dit haarscherp in beeld.

Het (deels) afleren van aangeleerd gedrag en het inzetten van je natuurlijke talenten vergt bewustwording en oefening. In de waan van de dag kan de focus wat verdwijnen, en zo haal je er niet alles uit. Zonde! Daarom deze actie; een maandje na het Me.-scan coachgesprek maken we een mooie wandeling waarin we je ervaringen bespreken en nogmaals de highlights van jouw scan doornemen. 

Liever eerst de gratis versie doen?

Samengevat:

Bij iedere Me.-scan boeking in april 2022 ontvang je een gratis wandelsessie om de inzichten vanuit de Me.-scan nog beter te kunnen integreren in je leven. Voor de totaalprijs van € 295,-- ontvang je:
 
De Me.-scan incl. uitgebreide rapportage
Coachgesprek van ca. 1,5 uur
Wandelsessie van ca. 1 uur

Wil je gebruik maken van dit aanbod of meer informatie? Mail, bel of app of laat je gegevens achter via het contactformulier. Dan bel ik je snel.