8-weekse mindfulness cursus


Piekeren, slecht slapen, onzekerheid, negatieve gedachten... mindfulness kan je helpen om beter om te gaan met stress en meer te ontspannen en te genieten.

Tijdens de 8-weekse mindfulness training wisselen we theorie af met oefeningen en meditaties. We besteden aandacht aan hoe je omgaat met je gedachten, je emoties en je lichaam. Je wordt je bewust van je automatische piloot en leert bewustere keuzes te maken. Dat geeft vrijheid en rust.

In de training ligt de nadruk op toepassing van mindfulness in je dagelijks leven. Je leert anders omgaan met stress, pijn en vermoeidheid en met je eigen (negatieve) gedachten. Zo ontstaat er ruimte voor meer ontspanning, leer je beter voor jezelf zorgen en ervaar je meer genietmomenten.

Ja, ik heb interesse. Ik hoor graag meer!

Mindfulness en je loopbaan


Wanneer je toe bent aan een baan die echt bij je past, maar niet goed weet wat dat kan zijn, is het belangrijk om niet vooral extern te gaan zoeken (vacatures kijken, netwerken e.d.) maar eerst de stap naar binnen te maken. Waar loop je echt warm voor? Wat gaat je moeiteloos af? Mindfulness kan je helpen om bewuster om te gaan met je gedachten en emoties, waardoor je beter passende keuzes kunt maken.

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot 'Mindfulness- en Compassiecoach' gevolgd. Een mooi traject waar ik zelf ook veel aan heb gehad. Meer rust, meer focus, (nog) meer genieten van de kleine dingen...

Graag zou ik meer mensen kennis laten maken met mindfulness en daarom start ik binnenkort met het geven van de 8-weekse cursus. Mocht je interesse hebben, stuur me gerust een berichtje, dan vertel ik je er graag meer over.

25% korting


De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 a 2,5 uur. De volledige cursus inclusief werkboek en audiobestanden kost € 380,--.

Deelnemers aan de eerste cursus die ik geef, ontvangen 25% korting. De cursus kost dan € 285,-- inclusief werkboek en audiobestanden.