Het maken van een visionboard is een mooie, krachtige manier om je nog bewuster te worden van je dromen en doelen. Wanneer je graag veranderingen wilt doorvoeren in je leven, maar je loopt steeds vast in je gedachten, dan kan een visionboard helderheid scheppen. Je ziet heel duidelijk waar je aandacht op dit moment naartoe mag.

Door je visionboard op een plek te hangen waar je 'm dagelijks ziet, blijven de beelden op een positieve manier doorwerken in je onderbewuste. Zo kunnen dromen en wensen sneller werkelijkheid worden.

En verder is het ook gewoon fijn om een middagje creatief en intuïtief bezig te zijn!

De workshop

We starten met een korte meditatie/ visualisatie. Vervolgens ga je aan de slag met een groot vel karton, lijm, een schaar, eventueel viltstiften en natuurlijk een flinke stapel tijdschriften. Je kunt ervoor kiezen de invulling van je visionboard volledig intuïtief te laten ontstaan, of je kiest ervoor om meerdere gebieden te laten terugkomen: werk, gezondheid, liefde, financiën, of je kiest voor één thema.

Een volgende workshop wordt binnenkort gepland, of wanneer er voldoende interesse is, prikken we een datum. De kosten bedragen € 33,--. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee/water en iets lekkers.

Wil je deelnemen of heb je een vraag? Stuur even een e-mail, appje of bericht via de contactpagina.