Geen zin hebben om weer aan het werk te gaan na je vakantie is niet zo gek. Je hebt een heerlijke tijd gehad, er hoefde even helemaal niets, dus terugkeren naar het 'echte leven' zou je best nog even willen uitstellen.


Maar wat nou als je er echt zenuwachtig over bent, slecht slaapt en het ook niet went wanneer je weer een paar dagen aan het werk bent? Sterker nog, je ziet er iedere dag tegenop om weer te gaan...


Heb jij dit vorige jaren meegemaakt en is er in de tussentijd niks veranderd? Kom dan nu in actie en zorg ervoor dat het dit jaar anders gaat. 

Een nieuwe baan na de zomer

Stel je voor dat je na je vakantie wél met plezier weer aan het werk zou gaan. Of dat dat hobbeltje tegenzin dat je voelt, verdwenen is wanneer je de drempel overstapt, omdat het toch ook wel weer leuk is om aan de slag te gaan. Dat zou toch fijn zijn?

Het is best lastig om zelf te bepalen welke verandering je kunt doorvoeren om je werk leuker te maken. Je gaat toch zoeken in dat wat je al weet, wat je kent en ziet daardoor de mogelijkheden die je ook hebt, vaak niet.

Zou je willen weten wat er écht bij je past? Waar je van nature goed in bent, wat je leuk vindt om te doen en welk gedrag ervoor gezorgd heeft dat je dat nog niet ontdekt hebt?

In een kort loopbaantraject ontdek je dit allemaal. Je ziet wat je talenten zijn, in wat voor soort organisatie(s) jij goed past en van welke werkzaamheden je energie krijgt. En we zorgen ervoor dat jij weet hoe je die leuke baan kunt vinden!

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

  • We spreken elkaar om kennis te maken, te kijken of er een klik is en om jouw wensen af te stemmen. Dit gesprek is telefonisch of via beeldbellen en is gratis.
  • Je maakt thuis - online - de me.scan.
  • In een ontwikkelgesprek van ca. 1,5 uur bespreken we jouw me.scan; hierna ontvang je het rapport met uitleg en ontwikkeltips.
  • In een coachgesprek van 1,5 uur halen we kort de belangrijkste informatie uit jouw me.scan op en stellen we persoonlijke doelen vast. We onderzoeken je drijfveren, interesses en ervaring. Zo heb je een duidelijk beeld van jezelf. 
  • De volgende afspraak gebruiken we om de zoekrichting te bepalen inclusief passende functies en gewenst bedrijfsprofiel (cultuur, sector, grootte, regio).
  • Tijdens de vierde - en laatste - afspraak kunnen we zorgen voor een duidelijk cv met aansprekende profieltekst en goede motivatiebrief, maar het kan ook zijn dat er nog iets anders nodig is. Stel dat je erg last hebt van gedachten die je tegenhouden om stappen te zetten, dan kunnen we beter daarmee aan de slag gaan. Ieder traject is maatwerk!
Na afronding van het traject weet je waar je van nature goed in bent en in welke omgeving je goed past, je weet van welke werkzaamheden je energie krijgt en hoe je de arbeidsmarkt kunt benaderen op een manier die bij jou past.

Het doel van je loopbaantraject is dat je weer met plezier, duurzaam en vanuit je hart aan het werk kunt. Dit kan in loondienst zijn, maar de conclusie kan ook zijn dat je je eigen onderneming wilt starten.

Samengevat:

✓ intakegesprek;
✓ me.scan inclusief ontwikkelgesprek en rapport;
✓ drie vervolggesprekken;
✓ WhatsApp-/mailsupport;
EXTRA: de nieuwe LINC 3 interessetest met een jaar lang toegang tot de gekoppelde beroepen- en opleidingendatabase, als je voor 1 september start met het traject.

De totaalprijs bedraagt inclusief de gratis interessetest € 795,--*


* Let op: per 1 oktober gaat de prijs van een loopbaantraject omhoog
Ja, ik ben geïnteresseerd!